Tuesday, 2024-04-16, 6:54 PM
Main
Registration
Login
Sasa-Matic.ucoz.com
Welcome Guest | RSS
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » За Саша Матич » Интервюта » Интервю на Саша Матич при първото му гостуване в България
Интервю на Саша Матич при първото му гостуване в България
MaticDate: Thursday, 2009-10-15, 7:58 PM | Message # 1
Private
Group: Administrators
Messages: 8
Reputation: 0
Status: Offline
Топзвездата на сръбския попфолк Саша Матич: Борис Дали направи от хита ми боклук!

Уникални признания относно грозната система на музикални кражби в балканския попфолк направи при първото си гостуване у нас новият символ на попфолка Саша Матич. Български певци присвояват хитовете на слепия сърбин, на чиито концерти публиката в цяла бивша Югославия пее и плаче. На 7 декември Матич взриви Зала 1 на НДК с убийствен концерт в компанията на най-големите -Шабан Шаулич и Весна Змиянац. Организатор на супершоуто беше Арт БГ.

Журналист:Саша, какво знаеш за българския попфолк?
Саша Матич:Аз съм фанатик на тема музика и слушам всичко. Повече знам свирачите ви, но и знам, че имате Глория, Рени, Ивана, Теодора, Тони. И Борис Дали, който ми взе песента "Ко те люби ових дана"
Журналист:А знаеш ли, че той за един ден стана звезда с нея и нито веднъж не каза, че е твоя? Продуцентите му от Пайнер платиха ли ти за правата?
Саша Матич:Не съм взел нито стотинка от тях. А за изпълнението на Борис Дали, наречено„Пиян", мога само да кажа по сръбски: "Жали, Боже! Ще рече - калпаво? То е една продуцентска катастрофа. Всичко в него е от зле по-зле, но най-вече куца аранжиментът. Пее я два тона по-ниско, което е отвратително.
Журналист:Какви хонорари взимаш?
Саша Матич:Имам си принципи и не говоря по този въпрос. То е като да издаваш онези работи с жените - с коя какво си правил.
Журналист:Вашите певици могат ли да живеят без мутри?
Саша Матич:И у нас има такива, които ходят с мутри. При тях това е основна професия и заработват добре. Но те не са правило. Добрите сръбски певици пеят в Босна, Черна гора, цяла бивша Югославия и дори на Запад. А вашите стават само за България!

 
Forum » За Саша Матич » Интервюта » Интервю на Саша Матич при първото му гостуване в България
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


| Copyright Sasa-Matic © 2024 | |